EMPRESA

¿Qui Som?

INNOVA-GAS PLUS S.L.

Som una empresa de recent creació, però amb una àmplia i reconeguda experiència en el món de les Instal·lacions. De fet estem acreditats com Instal-ladors Autoritzats des de 1986 pel Departament d'Indústria i Energia de la Generalitat de Catalunya. Estem en possessió de les següents Competències Professionals (Carnets d'Instal·lador): Instal-lador de Gas (Cat A), Instal-lador Electric (Cat Especialista), Instal / Mant d'Instal-lacions Termiques en Edificis i Instal·lador d'Aigua.


OBJECTIU DE L'EMPRESA : L'objectiu empresarial d'INNOVA-GAS PLUS S.L. estarà enfocat en dues vessants clarament definides, d'una banda el dur a terme el contracte de col·laboració que hem subscrit amb Gas Natural Fenosa, pel qual part del desenvolupament empresarial d'INNOVA-GAS PLUS SL ira enfocat cap als clients i futurs clients de Gas natural Fenosa. Una altra part del desenvolupament empresarial d'INNOVA-GAS PLUS SL ira enfocat a oferir tant a particulars com a empreses un ampli catàleg de Serveis d'Instal·lacions de ELECTRICITAT, GAS, CALEFACCIÓ, AIRE CONDICIONAT I AIGUA tant domèstiques com industrials.
En tot aquest procés ens exigirem a nosaltres mateixos i als nostres col·laboradors SERIETAT, PROFESSIONALITAT i HONESTEDAT.

¿On Som?

INNOVA-GAS PLUS S.L. està a Vilanova i la Geltrú al carrer Bailèn, 19 - Baixos - Dreta.
On Vostè pot rebre l'atenció personalitzada que es mereix. Per tant us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant Telèfon, e-mail, o personant-se en les nostres oficines i el més aviat possible ens possarem al seu Servei per Assessorar-lo de les millors opcions per a la seva instal.lació.